Källbrink

Källbrinks IP

HAIS friidrottsskola

Ungdomar födda 2008-2015

Friidrottsskolan på Källbrink arrangeras vecka 25, 26, 27, 31 och 32, dagarna är mellan klockan 09.30-15.00. Det finns möjlighet till tillval ”barnpassning” se info på Priser.

Friidrottsskolan är ett dagläger för barn och ungdomar födda år 2008-2015. Under en vecka får deltagarna en unik chans att prova på friidrottens olika grenar under ledning av våra engagerade ledare. Utöver friidrotten kommer vi vara på flera skogsäventyr. Vi är också noga med att göra plats för gemenskap och att skapa nya vänskapsrelationer i grupperna. Sista dagen på friidrottsskolan fyller vi med olika friidrottsinspirerade tävlingar och utmaningar samt medalj- och diplomutdelning till alla deltagare.

Friidrottsveckor

Ungdomar födda 2008-2010

Under samtliga veckor, 25, 26, 27, 31 och 32, kommer vi i år att erbjuda ungdomar som tränar friidrott i HAIS (eller annan friidrottsförening) och är födda 2008-2010 en möjlighet att anmäla sig till ett nytt koncept som vi kallar HAIS Friidrottsvecka. Priset, samt allt som ingår, förblir detsamma men dagsupplägget kommer mer att likna ett träningsläger där vi fokuserar på friidrottens grenar på en djupare, och mer individuell, nivå.

Deltagande i detta tillägg är INTE resultat – eller prestationsbaserat. Våra ledare är där för att hjälpa varje individ att utvecklas, oavsett prestationsnivå.

Anmälan till HAIS friidrottsvecka

För att anmäla sig till HAIS friidrottsveckor gör du en anmälan till den "vanliga friidrottsskolan" via hemsidan. Några veckor innan start kontaktar vi alla anmälda medlemmar födda år 2008–2010 med en förfrågan om man önskar gå vanliga upplägget eller "HAIS Friidrottsvecka".

Frågor tas gärna emot på friidrottsskolan@huddingeais.se