Huddinge friidrottsskola 2019
Visättra

Friidrottsskolan är ett dagläger där barn 6-12 år under en vecka får prova på friidrottens olika grenar. Utöver friidrottsgrenarna fylls dagarna även med lek och olika äventyrsaktiviteter, allt under ledning av våra utbildade ledare.
Ledarna arbetar för att skapa en trygg men utmanande miljö med fokus på gemenskap. Friidrottsskolan avslutas med en dag med olika friidrottsinspirerande tävlingar/utmaningar, medalj- och diplomutdelning plus en kul överraskning!

I friidrottsskolan ingår:

• Lättare lunch
  • Vattenflaska
  • T-shirt
  • Gympapåse
  • Medalj och diplom till alla deltagare
  • Gratis startplats i Huddingeloppet 24 augusti!
    • Tider varje dag: kl 10.00-14.00

OBS!

Huddinge Friidrottsskola i Visättra är gratis för alla barn som bor i Visättra och Flemingsberg.

Detta har gjorts möjligt med ett stort stöd från Huge bostäder och Huddinge kommun.
För boende i Visättra och Flemingsberg så tar vi emot anmälan via mail på adress kansli@huddingeais.se.
Ange då ditt barns namn, födelseår, vilken vecka ditt barn vill delta
samt adress och mobilnummer som vi kan nå dig som förälder på.
Ange också om du bor i en Huge-fastighet eller ej.

För barn som inte bor i Visättra/Flemingsberg gäller följande priser:

Vecka 25 (mån-tors): 850 kr
Vecka 26  (mån-fre):  995 kr