Jobba på lägret

Vill du jobba på sommarens mest lärorika och roliga sommarjobb?

På Huddinge AIS friidrottsskola får du som ledare utrymme för att göra din jobbupplevelse till den bästa. Under dina jobbveckor kommer du ha möjlighet att växa som person och göra skillnad. Din insats påverkar de barn du jobbar med och kommer spela en stor roll i deras utveckling. Genom ett starkt och aktivt ledarskap ska du använda dina kunskaper för att göra allt du kan så att barnen på friidrottsskolan får sitt livsäventyr.

Att jobba som ledare på friidrottsskolan:

Som ledare kommer du inför friidrottsskolan gå på flera möten och utbildningstillfällen för att utveckla ditt ledarskap. Du kommer bland annat att delta på en SISU-utbildning och ta del av dina kollegors jobberfarenheter. Alla utbildningar är obligatoriska och ett krav för att få jobba på friidrottsskolan. Du kommer få ett avtal med vad som förväntas av dig som ledare på friidrottsskolan. Vad som förväntas av dig som ledare går att läsa nedan. Har du några frågor om jobbet på friidrottsskolan hör gärna av dig till friidrottsskolan@huddingeais.se.

Hur ansöker jag?

Skicka en intresseanmälan till friidrottsskolan@huddingeais.se  och berätta kort om dig själv, beskriv ev tidigare ledarerfarenhet, ange på vilken av lägerplatserna du vill jobba samt vilka av lägerveckorna du kan jobba.

Vi behöver ledare veckorna 25, 26, 27, 28

OBS! Ansökan ska vara inne senast 31 mars.

Avtal för ledare