Jobba på lägret

Vill du jobba på sommarens mest lärorika och roliga sommarjobb?

På Huddinge AIS friidrottsskola får du som ledare utrymme för att göra din jobbupplevelse till den bästa. Under dina jobbveckor kommer du ha möjlighet att växa som person och göra skillnad. Din insats påverkar de barn du jobbar med och kommer spela en stor roll i deras utveckling. Genom ett starkt och aktivt ledarskap ska du använda dina kunskaper för att göra allt du kan så att barnen på friidrottsskolan får sitt livsäventyr.

Att jobba som ledare på friidrottsskolan:

Som ledare kommer du inför friidrottsskolan gå på flera möten och utbildningstillfällen för att utveckla ditt ledarskap. Du kommer bland annat att delta på en SISU-utbildning och ta del av dina kollegors jobberfarenheter. Alla utbildningar är obligatoriska och ett krav för att få jobba på friidrottsskolan. Du kommer få ett avtal med vad som förväntas av dig som ledare på friidrottsskolan. Vad som förväntas av dig som ledare går att läsa nedan. Har du några frågor om jobbet på friidrottsskolan hör gärna av dig via knappen ovan!

Hur ansöker jag?

Du kan trycka på knappen nedan för att komma till anmälningsformuläret. För att anmäla sig ska man fylla i allt från tidigare jobberfarenheter till önskemål och varför just du passar som ledare på Huddinge AIS friidrottsskola. Formuläret består av ett antal frågor du ska svara utförligt på.

Avtal för ledarefriidrottsskolan@huddingeais.seAnsök till ledare